In De Media

  • Eetsnob

    In a new series of Portraits Twitter are Twitter users and their daily use central. How to fill the daily operations and Twitter each other and how both are combined? In the f

  • Beginspiration

    Slagerij de Wit Amsterdam Een paar weken geleden ging ik op bezoek bij Slagerij De Wit in de Wakkerstraat in Amsterdam. Deze slagerij staat onder leiding van Erik Waagmeester.

  • Foodfilmfestival

    De Kunst van de Slager Altijd al de kunst van een échte slager willen bekijken? Tijdens deze demonstratie zal Erik Waagmeester van slagerij De Wit, een van de laatste ambachte

  • Geheimen van de slager

    In deze dubbeleditie van De Alleseter onthult Joël Broekaert wat ossenhaas van ribeye onderscheidt en welk stukje vlees de slager het liefst voor zichzelf bewaart. Ik kreeg la

  • Radio 5 – Erik Waagmeester

    Erik Waagmeester brengt ossenworst en bier mee naar Open Huis Open Huis kreeg bezoek van slager Erik Waagmeester. Hij nam heerlijke ossenworst en bier mee. Klik hier om de vid

  • slager met hart en ziel

    Ambachtelijke Slagerij de Wit in de Watergraafsmeer, vermaard om zijn ossenworst “Als buurtslager ben je de bindende factor in de buurt” Een goede buur Waar kun je in Amsterda

  • Vleesmagazine

    ‘Knap stukje vlees’ trekt aandacht AMSTERDAM – Erik Waagmeester van Slagerij De Wit uit Amsterdam bewijst dat het authentieke slagersvak toekomst heeft. Met een traditionele w

  • Voedie

    Erik Waagmeester van slagerij De Wit, een van de laatste ambachtelijke slagers in Nederland, verstaat zijn vak. Een andere conclusie kun je als bezoeker van zijn workshop de k

  • Wat aten zij?

    Een half varken uitbenen bij Slagerij de Wit Een tijdje terug waren we in de Watergraafsmeer bij Slagerij de Wit, gerund door slager Erik Waagmeester.  Op Twitter ook bekend a