Hij levert zijn worst, ham en ander vlees aan het Rijksmuseum, Hotel V en is leverancier voor vele speciaalzaken. Erik staat graag in de winkel en anders kun je hem beneden vinden, druk aan de slag met de vele worsten die gemaakt moeten worden. Slagerij De Wit, of beter gezegd Erik, staat vooral bekend om zijn ossenworst. Een echte Amsterdamse worst! Verder komen klanten maar al te graag langs voor zijn bal gehakt, sappige hammen en adviezen over vlees.
Herman De Wit had een eenvoudige, maar ambachtelijke slagerij, met veel kennis van producten en het vlees dat hij verkocht. Hier werd Erik pas echt verliefd op het slagersvak en na 18 jaar nam hij de slagerij over.
Naast zijn winkel vind hij het geweldig om samenwerkingen aan te gaan; met chefs praten over het mooiste stuk vlees of projecten zoals FoodFilm Festival waar hij een toffe workshop gaf. Verder gaat hij rustig door met Twitteren; de eerste Twitterende slager! Mocht je vragen hebben, over vlees of de slagerij, stuur hem dan zeker een berichtje via @worstmaker.