Specialiteiten

OSSENWORST

Gerookt of naturel. De ossenworst van slagerij de Wit is bekend in Amsterdam en omstreken. Volgens een recept dat drie generaties teruggaat.

De gerookte ossenworst van De Wit: zacht en puur van smaak mèt een vleugje rook. Bijzonder. Je kan Erik Waagmeester  ook tegenkomen op de diverse smaakmarkten die in Amsterdam worden gehouden. Waar hij naast ossenworst ook andere worsten, patés en ham, volgens eigen receptuur èn met eersteklas ingrediënten maakt.

PRIJZEN

Wij zijn trotse winnaars van verschillende prijzen voor de Vereniging van Amsterdamse Slagers.

– Beste ossenworst
– Beste  gerookte ossenworst
– Beste  rookworst
– Beste  Gelderse gekookte worst
– Beste  bloedworst
– Beste  erwtensoep
– Beste  leverworst

BEEMSTERLANT’S VARKEN

Het Beemsterlant’s varken is vooral ontstaan uit de vraag naar varkensvlees van een betere kwaliteit.

De hoogwaardige grondstoffen uit de Beemster doen de smaak van vroeger herleven. Het malse vlees van de varken is voorzien van een goede structuur met nauwelijks vochtverlies. Dit stukje vlees staat bekend om zijn constante smaakkwaliteit.